TENTANG KAMI

ngudag kualitas anu pangsaéna

Xuzhou Kingtone Packing mangrupikeun panyayog premium sareng kemasan gelas khusus kanggo tuangeun sareng inuman, industri perawatan pribadi. Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd mangrupikeun departemen perdagangan internasional Dahua. Kami didirikeun taun 1985 sareng gaduh pangalaman manufaktur langkung ti 20 taun. Kami gaduh pangalaman produksi profesional anu réa sareng kami dilengkepan ku téknologi anu kuat sareng alat-alat manufaktur anu maju. Kami terus ngadamel produk numutkeun standar kaayaan sareng produk kami anu kawéntar di Cina pikeun kualitas luhur. Kami parantos hasil lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi. Pelanggan kami sadayana aya di panjuru dunya, langkung ti 100 nagara.

PRODUK

Kami bakal nyayogikeun kualitas sareng jasa pangsaéna kalayan harga anu pangsaéna.