Botol diffuser aromaterapi kaca 120ml pikeun hiasan interior

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial : Perawatan Pribadi
Tipe sealing: Cork
Anggo: Minyak atsiri
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer modél: XZJD104110
Ngaran mérek: KINGTONE
Kapasitas: 2 Oz
Volume: 50ml
UKURAN: 48 * 83MM
MOQ: 1000 pcs
Warna: jelas
Bahan: Kaca
OEM / ODM: Ngarojong
Percetakan logo: dukungan
Gaya: Basajan


Detil Produk

Fitur Botol kaca diffuser ambu
bentukna populér, desain anyar
Bahan gelas
MOQ 1000
Warna jelas atanapi warna naon
Desain & Percetakan ngaropea
Kamampuh 50ml
Didamel ku mesin format, pencét-niupan finsihed,  
Embossment logo, jasa percetakan ACL sayogi  
Kustomisasi bakal disambut.  

Éta tiasa nyegerkeun bumi anjeun, ningkatkeun suasana haté anjeun, seungit anu pikaresepeun pisan sareng awét, mawa vitalitas anu mindahkeun, sareng ngajantenkeun anjeun raos seger, bagja sareng santai.
Cocog pikeun minyak atsiri, lidah buaya atawa kembang leutik
Ukuran alit, gampang dipidangkeun dina rak naon waé, desktop atanapi méja ganti baju
Éstétika Retro ngalengkepan rupa-rupa hiasan di bumi, kawinan atanapi acara

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran paket tunggal: 

4.8X4.8X8.3 cm

Beurat kotor tunggal: 0,150 kg

Tipe Paket:

Paket karton kanggo kaca imah 50 ml parfum reed diffuser botol kaca bungkus diffuser aromaterapi

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 1000

> 1000

Est. Waktos (dinten)

30

Pikeun disawalakeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami