Botol tetes kaca amber jelas 15ml

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Kado
Tipe sealing: Dropper
Anggo: Minyak atsiri
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: SL-359
Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
Pamakéan: Botol tetes Minyak Penting
Kapasitas: 10ml
Tutup: Penetes
Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Warna: Salaku poto
Bahan: Kaca
Nyetak logo: Leres
Gaya: Basajan


Detil Produk

★ Perlindungan UV: Botol gelas didamel tina gelas amber tahan korosi. Botol kami bebas tina BPA, bébas timbel, nganggo kaca amér tahan UV pikeun mastikeun yén minyak atsiri sareng parfum anjeun dijaga sampurna tina karusakan UV sareng résiko ngejat gancang.

★ Cocog pisan pikeun aromaterapi: Unggal set botol dilengkepan 4 droppers, anu merenah pikeun anjeun ngeusian minyak atsiri sareng ngadamel campuran minyak atsiri nyalira pikeun pijet, salon rambut, aromaterapi, sareng ngararasakeun momen rélaxasi anjeun anu berharga.

★ Desain bocor-buktina: Sungut botol permukaan screw dilengkepan cap alloy aluminium anu dilapis emas, anu tiasa caket dipasang pikeun sacara efektif nyegah kabocoran cair. Pikeun nyegah ngabuang minyak berharga anjeun, jantenkeun langkung kentel sareng nyegah rusak.

barang

nilai

Nanganan permukaan

PRINTING SCREEN

Pamakéan Industrial

Kado

Bahan Dasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Tipe sealing

Titisan

Anggo

Minyak Penting

Tempat Asalna

Cina

Jumlah Modél

SL-359

Ngaran mérek

lagu raja

Pamakéan

Botol tetes Minyak Penting

Kapasitas

10ml

Udung

Titisan

Pamayaran

Paypal / TT / Westen Union

MOQ

1000 pcs

Warna

Salaku poto

Bahan

Kaca

Ngaran mérek

Kingtone

Nyetak logo

Leres

Gaya

Basajan

Rincian bungkusan

Standar Ékspor karton, Palét atanapi Numutkeun sarat konsumén.

Palabuhan

Shanghai / Qingdao / Lianyungang

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

30

Pikeun disawalakeun

Conto Gambar:

1604973045(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami