Botol diffuser minyak atsiri Aromaterapi 175ml pikeun logo khusus

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Ukiran
Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Anggo: PERFUME
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer modél: 10026-175
Ngaran mérek: kingtonne
Bahan: gelas
Pamakéan: Aromaterapi
Nyetak Logo: Leres
Gaya: Méwah
MOQ: 1 pcs
Ngaran produk: diffuser aroma aroma wangi
Kapasitas: 175ml
beurat: 250g
Jangkungna: 99mm
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Ngaran Produk

Ukiran ukiran seungit aroma reed diffuser botol botol gelas minyak aromaterapi

Beurat

250g

Jangkungna

99mm

Diameter

70mm

Kapasitas

175ml

Bahan

Kaca

Fungsi

Botol minyak aroma kaca, botol seungit

Moq

1 pcs

Palabuhan

Shanghai, Qingdao, Lianyungang

OEM

Wilujeng sumping

Permukaan Handing

Hot stamping, Electroplating, Percetakan layar sutra, lukisan Semprot

Kauntungan

Harga murah, pangiriman gancang, Kualitas luhur, harga kalapa, jasa propésional

[Kadali bau gampang sareng tahan lama] Hayu rohangan anjeun bau bau pikaresepeun, sareng aroma moal ngaleungit kalayan gampang. Anjeun tiasa milih pikeun nambihan atanapi ngaleungitkeun jumlah réeds numutkeun kahoyong anjeun. Nalika seungitna janten lemah, tinggal balikeun iteuk buluh tibalik atanapi gentos ku anu énggal. Unggal botol rumus bebas alkohol ngaleupaskeun wangi lalaunan sareng merata kana hawa sakitar 40 dinten

[Ngahias bumi anjeun] Botol diffuser kaca transparan klasik tiasa disaluyukeun sareng hiasan naon waé. Botol kaca kosong tiasa didaur kanggo DIY. Cocog pisan pikeun ngahias bumi sareng kantor. Cocog pikeun kamar tidur, kamar mandi, ruang tamu, ruang makan, ruang belajar, dapur, sareng sajabana

Gifts Kado kado】 (1) 3 botol gelas dieusi minyak anu béda. (2) 18 batang minyak difusi ésénsial. (3) Kotak kado modéren sareng singket. Teu aya manual instruksi dina kotak, sareng éta cocog pikeun acara naon waé anu peryogi ulang taun, kawinan, dinten indung, dinten bapak, Natal, transportasi atanapi hadiah. Anggo diffuse reed kami pikeun nyayogikeun kolot, babaturan, kolega sareng konsumén

Conto Gambar:

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 100

101 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

7

15

Pikeun disawalakeun

 

22222
1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami