30ml amber cahaya-buktina Gourd botol kulit penting minyak tetes minyak

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Kado
Tipe sealing: Dropper
Anggo: Minyak atsiri
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: SL-334
Ngaran mérek: Kingtone
Pamakéan: Botol Diffuser Minyak Penting
Kapasitas: 50ml
Tutup: Penetes
Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Warna: Salaku poto
Bahan: Kaca
Nyetak logo: Leres
Gaya: Sampel


Detil Produk

Fitur Botol tetes Minyak Penting
bentukna populér, desain anyar
Bahan gelas
MOQ 1000 pcs
Warna jelas atanapi warna naon
Desain & Percetakan ngaropea
Kamampuh 50ml
Didamel ku mesin format, pencét-niupan finsihed,
Embossment logo, jasa percetakan ACL sayogi
Kustomisasi bakal disambut.

★ Perlindungan UV: Botol gelas didamel tina gelas amber tahan korosi. Botol kami bebas tina BPA, bébas timbel, nganggo kaca amér tahan UV pikeun mastikeun yén minyak atsiri sareng parfum anjeun dijaga sampurna tina karusakan UV sareng résiko ngejat gancang.
★ Cocog pisan pikeun aromaterapi: Unggal set botol dilengkepan 4 droppers, anu merenah pikeun anjeun ngeusian minyak atsiri sareng ngadamel campuran minyak atsiri nyalira pikeun pijet, salon rambut, aromaterapi, sareng ngararasakeun momen rélaxasi anjeun anu berharga.
★ Desain bocor-buktina: Sungut botol permukaan screw dilengkepan panutup paduan aluminium berlapis emas anu menawan, anu tiasa caket dipasang pikeun sacara efektif nyegah kabocoran cair.

Botol gelas anu tiasa dianggo deui, tiasa dieusi, ramah lingkungan sareng praktis sareng serelek mangrupikeun kado anu sampurna pikeun anu resep minyak penting, babaturan atanapi dulur. Upami produk anu anjeun tampi henteu ruksak ku cara naon waé, punten kersa ngahubungi kami.

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 5.8X5.8X13.2 cm

Beurat kotor tunggal: 1.000 kg

Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

15

Pikeun disawalakeun

1604994087(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami