Tentang Kami

Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd.

Xuzhou Kingtone Packing mangrupikeun panyayog premium sareng kemasan gelas khusus kanggo tuangeun sareng inuman, industri perawatan pribadi. Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd mangrupikeun departemen perdagangan internasional Dahua. Kami didirikeun taun 1985 sareng gaduh pangalaman manufaktur langkung ti 20 taun. Kami gaduh pangalaman produksi profesional anu réa sareng kami dilengkepan ku téknologi anu kuat sareng alat-alat manufaktur anu maju. Kami terus ngadamel produk numutkeun standar kaayaan sareng produk kami anu kawéntar di Cina pikeun kualitas luhur. Kami parantos hasil lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi. Pelanggan kami sadayana aya di panjuru dunya, langkung ti 100 nagara.

Saha Kami

Kamididirikeun taun 1985 sareng gaduh pangalaman manufaktur langkung ti 20 taun. Kami gaduh pangalaman produksi profesional anu réa sareng kami dilengkepan ku téknologi anu kuat sareng alat-alat manufaktur anu maju.

Misi urang

"Kualitas luhur, harga anu wajar & jasa saatos penjualan anu saé" nyaéta prinsip kami, "Kapuasan Palanggan" mangrupikeun tujuan anu langgeng urang; Produk kami parantos dikenal di seueur pasar di bumi sareng di dunya.

Nilai Kami

Kami gaduh reputasi anu saé pikeun nyayogikeun kualitas karajinan sareng kualitas jasa. Dina waktos anu sasarengan, kami tetep ngajaga harga dina tingkat anu kompetitif pikeun pembeli supados aranjeunna langkung seueur kasempetan sareng kauntungan dina pasaran.

Mangtaun-taun Pangalaman
Jalma Bakat
Wewengkon gudang
Bagja Klién

Tinjauan Perusahaan

Kami gaduh langkung ti 20+ taun pangalaman industri

Khususna, Xuzhou Jintong nyayogikeun botol kaca sareng sagala rupa asesoris (tutup serelek, pompa semprot, tutup bola, batang tebu, corks sareng topi). Kami gaduh ampir 20 taun pangalaman dina industri bungkusan sareng tiasa nyayogikeun produk bungkusan kaca bermutu sareng inovatif pikeun merek kageulisan sareng perawatan kulit global.

Sadayana fasilitas manufaktur canggih urang patepang standar AS sareng Certified FDA, janten kami tiasa nyumponan kabutuhan konsumén domestik sareng internasional. Salaku tambahan, perusahaan ogé gaduh percetakan layar, ngalukis, ngabiayaan, téknologi electroplating, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén domestik sareng asing anu ngarobih. Kami gaduh langkung ti 60,000 méter pasagi gudang dimana urang nyimpen langkung ti 20 juta produk pikeun mastikeun kepuasan pelanggan langsung sareng ngajaga waktos pangiriman anu pondok.

微信图片_202001071620434

TIM KAMI

微信图片_20201023154041

SERTIFIKAT URANG

微信图片_20201023154057