Botol parfum gelas jelas anu dirancang khusus nganggo tutup emas

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Anggo: PERFUME
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: 3794
Ngaran mérek: Kingtone
Pamakéan: Botol Parfum
Kapasitas: 80ml
MOQ: 10000 pcs
Warna: jelas
Bahan: Kaca
Cap: nyemprot
Nyetak logo: Leres
Gaya: rarancang


Detil Produk

♣ Bahan-kaca sareng logam

♣ Spésifikasi proyék-Botol parfum kosong anu tiasa dieusian ieu nganut electroplating, desain gilding sareng inlay, gaya Wétan Tengah, mulya sareng menawan, pinuh ku gaya retro. Punten jaga kasaimbangan anjeun nalika tuang parfum karesep anjeun atanapi minyak atsiri kana botol anu dieusian atanapi nalika dianggo. Tambahkeun hiasan elegan pikeun kamar mandi sareng méja ganti baju anjeun.

Occasions Kasempetan anu ditrapake-Éta tiasa dianggo pikeun minyak atsiri, parfum atanapi cairan sanés. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun kit perjalanan, sareng ogé salaku botol sampel pikeun mitra bisnis sareng konsumén. Ukuran alit, cocog pikeun perjalanan, liburan sareng outing. Éta cocog pisan pikeun tas tangan sareng tiasa ogé ngatur parfum anu béda-béda. Kado idéal pikeun babaturan sakelas, guru, babaturan, pameget, indung, kolot, jst. Cocog pisan pikeun hadiah pikeun kawinan, ulang taun, bisnis, jst.

barang

nilai

Nanganan permukaan

Nyetak layar

Pamakéan Industrial

Perawatan Pribadi

Bahan Dasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan kerah

gelas

Tipe sealing

PUMP SPRAYER

Anggo

PERFUME

Tempat Asalna

Cina

Jumlah Modél

3794

Ngaran mérek

lagu raja

Pamakéan

Botol Parfum

Kapasitas

80ml

Ngaran mérek

Kingtone

MOQ

10000 pcs

Warna

jelas

Bahan

Kaca

Topi

nyemprot

Nyetak logo

Leres

Gaya

rarancang

Ngepak

Customzied Ditarima

Bungkusan & Pangiriman :

Rincian bungkusan: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Pelabuhan : Shanghai / Qingdao / Lianyungang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami