Custom Made 5ml-15ml Silinder Glass Uv Gel Kosong Botol Polandia Kuku Sareng Sikat

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Panas Stamping
Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
Bahan: gelas
Tipe Sealing: SCREW CAP
Anggo: Minyak Kuku Polandia
Tempat Asalna: jiangsu
Nomer modél: SLY2020122-2
Ngaran mérek: kingtone
Bungkusan & Pangiriman
Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 2X2X6 cm
Beurat kotor tunggal: 0,050 kg
Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.


Detil Produk

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

15

Pikeun disawalakeun

Airtightness anu saé: Topi sekrup ngagaduhan kedap udara anu saé, anu tiasa nyegah kuku kuku paporit anjeun tina bocor sareng ngotoran kantong anjeun.

Cocog pikeun kaseueuran kutub kuku, jas luhur, minyak épidermal sareng agén perawatan kuku anu sanés, cocog pikeun ngadamel warna sareng gaya anjeun nyalira, sareng ogé cocog pikeun ngemas deui kuku-kuku sareng cairan anu tangtu

Botolna ngagaduhan penampilan anu saderhana, luhur sareng lemes. Botol semir kuku kosong

Sisieun botol kaca bermutu tinggi datar sareng gampang dilampirkeun labél kuku anu béda. Botol transparan kuku
Cocog pikeun ngabungkus deui kuku kuku sareng sababaraha cairan perjalanan. Botol kuku kuku anu tiasa diisi deui.

Ukuran leutik, gampang dibabawa, cocog pikeun perjalanan atanapi kagiatan outdoor. Botol kuku kuku

Botol nganggo sikat sareng topi, gampang dianggo kuku semir. Botol kosong Polandia kuku

Fitur

Botol kaca semir kuku

bentukna

populér, desain anyar

Bahan

gelas

MOQ

500

Warna

jelas atanapi warna naon

Desain & Percetakan

ngaropea

Didamel ku mesin format, pencét-niupan finsihed,

Embossment logo, jasa percetakan ACL sayogi

Kustomisasi bakal disambut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami