botol kaca diffuser

  • 120ml glass aromatherapy reed diffuser bottle for interior decoration

    Botol diffuser aromaterapi kaca 120ml pikeun hiasan interior

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial : Perawatan Pribadi
    Tipe sealing: Cork
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Nomer modél: XZJD104110
    Ngaran mérek: KINGTONE
    Kapasitas: 2 Oz
    Volume: 50ml
    UKURAN: 48 * 83MM
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: jelas
    Bahan: Kaca
    OEM / ODM: Ngarojong
    Percetakan logo: dukungan
    Gaya: Basajan
  • Stained glass aromatherapy diffuser bottles for decoration

    Botol diffuser aromaterapi kaca patri pikeun hiasan

    Penanganan permukaan: Ukiran
    Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
    Tipe sealing: botol diffuser
    Anggo: botol diffuser aroma
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: 10126-95
    Ngaran mérek: kingtonne
    Bahan: gelas
    Pamakéan: Aromaterapi
    Nyetak Logo: Leres
    Gaya: Méwah
    MOQ: 1 pcs
    Kapasitas: 120ml
    beurat: 231g
    Jangkungna: 91mm
    Diaméterna: 54mm
  • 175ml Aromatherapy essential oil diffuser bottle for custom logo

    Botol diffuser minyak atsiri Aromaterapi 175ml pikeun logo khusus

    Penanganan permukaan: Ukiran
    Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
    Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
    Anggo: PERFUME
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Nomer modél: 10026-175
    Ngaran mérek: kingtonne
    Bahan: gelas
    Pamakéan: Aromaterapi
    Nyetak Logo: Leres
    Gaya: Méwah
    MOQ: 1 pcs
    Ngaran produk: diffuser aroma aroma wangi
    Kapasitas: 175ml
    beurat: 250g
    Jangkungna: 99mm
    Diaméterna: 70mm
  • Decorative Glass Diffuser Bottle Essential Oil Reed Diffuser Bottle

    Botol Kaca Diffuser Dekoratif Minyak Penting Reed Diffuser Botol

    Penanganan permukaan: Asam Etch
    Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
    Bahan: gelas
    Tipe Sealing: Gampang Buka Akhir
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Nomer modél: LY18090713
    Ngaran mérek: Kingtone
    Ngaran produk: Botol Diffuser Kaca Hiasan
    Bahan: Kaca
    Pamakéan: Minyak atsiri
    Wangun: Silinder
    Volume: 140ml
    Beurat: 320g
    Palayanan: Label Percetakan OEM
    Pamayaran: Paypal TT Westen Union
    Logo: Logo anu Disaluyukeun Ditarima
  • Home wedding decoration colored reed diffuser glass aromatherapy bottle

    Dekorasi kawinan bumi warnaan botol diffuser kaca gelas aromaterapi

    Botol diffuser aroma 80ml. Botol kaca diffuser aroma ieu didamel tina gelas bebas timah kualitas luhur. Pabrik ngagunakeun téknologi percetakan layar pikeun ngolah permukaan produk sareng ngarobih LOGO. Dipaké pikeun nyimpen parfum jero ruangan, minyak atsiri, losion, sareng sajabana, sareng tiasa dicocogkeun sareng Tongkat rotan sareng serat serat pikeun nyebarkeun ambu. Ngahias kamar pikeun masihan anjeun suasana anu nyaman sareng santai.