botol kaca minyak penting

  • 10ml/20ml/30ml/50ml amber frost round cosmetic essential oil dropper bottle with black lid

    10ml / 20ml / 30ml / 50ml ibun amber buleud botol minyak atsiri kosmetik sareng tutup hideung

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Nomer modél: SL-300
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Botol tetes Minyak Penting
    Kapasitas: 125ml
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 10000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
  • 10ml/20ml/30ml/50ml amber square cosmetic essential oil dropper bottle with black lid

    10ml / 20ml / 30ml / 50ml botol amprok kosmetik amber kuadrat minyak sareng tutup hideung

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-335
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Botol tetes Minyak Penting
    Kapasitas: 5/10/30 / 50ml
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 10000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
  • 10ml/20ml/30ml/50ml amber frost round cosmetic essential oil dropper bottle with black lid

    10ml / 20ml / 30ml / 50ml ibun amber buleud botol minyak atsiri kosmetik sareng tutup hideung

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: SL-355
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Botol tetes Minyak Penting
    Kapasitas: 125ml
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 10000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
  • 15ml/30ml/50ml golden spray lotion bottle cosmetics packaging

    15ml / 30ml / 50ml bungkus kosmetik botol cairan botol emas

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Bahan Dasar: Gelas
    Bahan Awak: Gelas
    Bahan kerah: Kaca
    Tipe Sealing: Screw Cap, Screw sealing
    Anggo: Bungkus minyak penting / perawatan kulit
    Tempat Asalna: jiangsu, Cina
    Nomer modél: Botol Minyak Penting-15
    Ngaran Merk LUNJIA
    Pamakéan: Minyak atsiri; Parfum;
    Warna: Emas; Disaluyukeun
    Bahan Botol: Gelas
    Ngaran produk: Botol Kaca Kosmetik
    Panangan permukaan: Layar Prinitng
    Kapasitas: 5ml / 10ml / 15ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml
    Pakét: Buleud karton
  • 10ml thick colorful roller perfume bottle with customized logo

    Botol parfum roller warna 10 ml kandel kalayan logo khusus

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: ball roller
    Anggo: Bungkus minyak penting / perawatan kulit
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-341
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: Botol roller Minyak Penting
    Kapasitas: 10ml
    Tutup: Titik / bal / semprot
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
  • 10ml pink essential oil roller bottle with pink lid

    Botol roller minyak atsiri 10ml nganggo tutup pink

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: Gulung Hurung
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-361
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Minyak atsiri gulung dina Botol
    Kapasitas: 10ml
    Tutup: gulung kana botol
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 500 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres

  • 3ml 5ML color transparent glass roller bottle cosmetic container

    3ml 5ML warna transparan kaca roller botol wadah kosmétik

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing : Gulung Kana
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Nomer modél: SL-360
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Minyak atsiri gulung dina Botol
    Kapasitas: 3ml / 5ml
    Tutup: gulung kana botol
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 500 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan : Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
  • 3ml/5ml amber light-proof roller bottle cosmetic packaging

    3ml / 5ml amber lampu-buktina botol roller kosmetik bungkus

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: botol bola roller
    Anggo: Bungkus minyak penting / perawatan kulit
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-345
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: bungkus kosmetik botol roller
    Kapasitas: 1/2/3/5 / 10ml
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 500 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
  • 10ml amber roller ball bottle cosmetic package

    Paket kosmetik botol roller amber roller 10ml

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Anggo: Minyak atsiri
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-336
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: Botol Diffuser Minyak Penting
    Kapasitas: 10ml
    Tutup: Penetes
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
  • 15ml 30ml 60ml frosted glass lotion pump bottle

    15ml 30ml 60ml botol pompa lotion kaca frosted

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: Botol pencét PUMP
    Anggo: sampo
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: SL-343
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: botol pompa botol dicét lotion
    Kapasitas: 15ml / 30ml / 60ml
    Tutup: pompa
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: gelas
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan

  • factory stock wholesale 250ml/500ml shampoo lotion glass pump bottle

    stock pabrik borongan 250ml / 500ml sampo gelas botol pompa gelas

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: SL-339
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: pompa sampo Botol
    Kapasitas: 250ml / 500ml
    Tutup: Titisan / pikasieuneun / pompa
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 5000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
    Anggo: Perawatan Minyak / Kulit Penting

  • Luxury customized 300ml/400ml/500ml shampoo lotion pump bottle

    Botol pompa sampo 300ml / 400ml / 500ml méwah khusus

    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 5.8X5.8X13.5 cm
    Beurat kotor tunggal: 1.000 kg
    Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
12 Teras> >> Halaman 1/2