Pabrik borongan Silinder kosong 120ml botol parfum kaca sareng tutup akrilik semprot khusus

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Anggo: PERFUME
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 3842
Ngaran mérek: Kingtone
Pamakéan: Botol Parfum
Kapasitas: 120ml
MOQ: 10000 pcs
Warna: ungu poék
Bahan: Kaca
Cap: nyemprot
Nyetak logo: Leres
Gaya: rarancang


Detil Produk

barang

nilai

Nanganan permukaan

Nyetak layar

Pamakéan Industrial

perawatan pribadi

Bahan Dasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan kerah

gelas

Tipe sealing

PUMP SPRAYER

Anggo

PERFUME

Tempat Asalna

Cina

Jumlah Modél

3842

Ngaran mérek

lagu raja

Pamakéan

Botol Parfum

Kapasitas

120ml

Ngaran mérek

Kingtone

MOQ

10000 pcs

Warna

ungu poek

Bahan

Kaca

Topi

nyemprot

Nyetak logo

Leres

Gaya

rarancang

Ngepak

Customzied Ditarima

☆ Fitur desain-kontinyu semprot rupa, kabocoran-buktina, kabut aluminium logam pérak sareng tutup debu, jarami plastik tingkat dahareun, refillable kosong botol kaca solid transparan, panyalindungan UV
☆ Multi-tujuan-sprayer ieu cocog pikeun parfum, minyak atsiri, botol semprot rambut, beberesih buatan sendiri, semprot awak, produk kageulisan organik, aromaterapi, semprot bantal sareng campuran sanésna.
☆ Bahan aman sareng séhat-didamel tina bahan kualitas luhur, anu hartosna anjeun tiasa aman ngagunakeunana pikeun modulasi naon waé. Henteu bau, BPA bébas, bébas timbel
☆ Portable-cocog pisan pikeun perjalanan, merenah pikeun dilebetkeun kana dompét anjeun atanapi kantong kosmétik. Botol semprot finish semprot pikeun nozel dilengkepan cap anu pas pisan sareng épéktip nyegah kabocoran cair.

Bungkusan & Pangiriman :

Rincian bungkusan: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Pelabuhan : Shanghai / Qingdao / Lianyungang

微信图片_202001071620434

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami