FAQs

FAQjuan
saha kami

Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 2014, jual ka Oceania (30,00%), Amérika Kalér (30,00%), Asia Kidul (20,00%), Éropa Kulon (20,00%). Aya total sakitar 101-200 jalma di kantor kami.

kumaha urang ngajamin kualitas?

Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

naon anu anjeun tiasa ngagaleuh ti kami?

botol kaca, jar kaca, botol kaca parfum, botol rempah, coét rempah

naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

Kami utamina ngahasilkeun langkung ti 2000 rupa-rupa (langkung ti 100 siri) botol kemasan sareng botol karajinan. Jasa OEM sareng ngolah jero tiasa ditampi.

jasa naon anu tiasa urang sayogi?

Sarat Pangiriman anu Ditarima: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, Express Express ;
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampi: USD, EUR, CNY;
Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, Western Union;
Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jerman, Rusia

Hoyong damel sareng urang?