Dekorasi kawinan bumi warnaan botol diffuser kaca gelas aromaterapi

Pedaran pondok:

Botol diffuser aroma 80ml. Botol kaca diffuser aroma ieu didamel tina gelas bebas timah kualitas luhur. Pabrik ngagunakeun téknologi percetakan layar pikeun ngolah permukaan produk sareng ngarobih LOGO. Dipaké pikeun nyimpen parfum jero ruangan, minyak atsiri, losion, sareng sajabana, sareng tiasa dicocogkeun sareng Tongkat rotan sareng serat serat pikeun nyebarkeun ambu. Ngahias kamar pikeun masihan anjeun suasana anu nyaman sareng santai.


Detil Produk

  • 【KUALITAS TINGGI】 kami iteuk diffuser nganggo bahan serat sintétis anu maju sareng ramah lingkungan pikeun diffuser alang alang urang. Seragam dina ukuran sareng bentukna, langkung lempeng sareng lemes tibatan batang réang alam rotan, henteu aya porous dina tungtungna, pinuh ku warna anu éndah, Tongkat diffuser kami ogé kalayan fitur nyerep cai anu kuat, kapasitas panyimpenan cai anu ageung.
  • 【GAMPANG GAMPANG stick Tongkat diffuser aroma didesain kanggo nyeukeutan minyak atsiri langkung épisién sareng lalaunan nyebarkeun seungitna di bumi anjeun pikeun waktos anu langkung lami, anjeun tiasa sacara gampil ngarobih aroma ku nambihan / nyabut diffuser supados raoseun Nyaman.
  • 【Épék BÉKÉ】 Diffuser kembang nempel selain nyebarkeun bau, éta ogé tiasa hiasan, Éta bakal ngajantenkeun bumi anjeun, kantor anjeun langkung saé!
1604907701(1)
1604907762(1)

Penanganan permukaan: Nyetak layar

Pamakéan Industrial: Dekorasi bumi

Bahan: Kaca

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Nomer modél: XZKTD171114

Ngaran mérek: Kingtone

Warna: Disaluyukeun

Nyetak layar: Leres

OEM: Leres

MOQ: 1 pcs

Wangun: Silinder

Ukuran: Syarat Khusus Klién

Sampel: Ngumpulkeun barang

 

 

Bungkusan & Pangiriman :

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 5.6X5.6X15.8 cm

Beurat kotor tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: karton standar / palét ékspor atanapi custom made

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 100

101 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

7

15

Pikeun disawalakeun

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami