Botol jual panas botol minyak atsiri botol gelas ibun botol wadah kosmétik 10-50ml

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Kado
Tipe sealing: Dropper
Anggo: Minyak atsiri
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: SL-339
Ngaran mérek: Kingtone
Pamakéan: Botol Diffuser Minyak Penting
Kapasitas: 10-50ml
Tutup: Penetes
Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1 pcs
Warna: Salaku poto
Bahan: Kaca
Nyetak logo: Leres


Detil Produk

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 2.6X2.6X5.8 cm

Beurat kotor tunggal: 1.000 kg

Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

[Bahan aman sareng séhat] Botol ieu didamel tina gelas anu kandel, lemes sareng shockproof, anu tiasa dikumbah sareng dianggo deui. Warnana héjo, éta ngajagi minyak atsiri tina sinar panonpoé éksternal anu ngabahayakeun, janten minyak penting henteu kaleungitan efisiensi gancang teuing. Portabel, ekonomis, merenah sareng dieusian deui.
Unggal botol dilengkepan cap anu pas pisan sareng stopper kaca pikeun gampang sebaran minyak atsiri sareng cairan sanés. Cocog pisan pikeun minyak atsiri, minyak parfum atanapi cairan sanés.

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

barang

nilai

Nanganan permukaan

Nyetak layar

Pamakéan Industrial

Kado

Bahan Dasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan kerah

gelas

Tipe sealing

Titisan

Anggo

Minyak Penting

Tempat Asalna

Cina

Jumlah Modél

SL-339

Ngaran mérek

lagu raja

Pamakéan

Botol Diffuser Minyak Penting

Kapasitas

10-50ml

Udung

Titisan

Pamayaran

Paypal / TT / Westen Union

MOQ

1 pcs

Warna

Salaku poto

Bahan

Kaca

Ngaran mérek

Kingtone

Nyetak logo

Leres

Gaya

Basajan

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami