Pompa lotion sampo 300ml / 400ml khusus méwah

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Nyetak layar
Pamakéan Industrial: Kado
Tipe Sealing: Botol PUMP
Anggo: sampo
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: SL-345
Ngaran mérek: kingtone
Pamakéan: botol pompa pencét botol
Kapasitas: 300ml / 400ml / 500ml
Tutup: tutup pompa sekrup
Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Warna: Salaku poto
Bahan: gelas
Nyetak logo: Leres
Gaya: Basajan


Detil Produk

Fitur jual panas Jelas lotion kaca / cuci awak / botol pompa sabun cair
bentukna populér, desain anyar
Bahan gelas
MOQ 1000 pcs
Warna biru / hejo
Desain & Percetakan ngaropea
Kamampuh 300ml / 400ml / 500ml
Didamel ku mesin format, pencét-niupan finsihed,
Embossment logo, jasa percetakan ACL sayogi
Kustomisasi bakal disambut.

100% aman: Bahan gelas grade-Food, bebas timbel, henteu toksik, henteu bau, awét, gaya, 100% aman, sareng bahkan tiasa dianggo pikeun tuangeun, tiasa dianggo deui, dieusian deui, ramah lingkungan, sareng kaca anu tiasa didaur ulang. Desain anu gaya tiasa nambihan warna ka kamar mandi, dapur atanapi kantor naon waé.
Sirah pompa awét: Téknologi komprési unik ngamungkinkeun anjeun ngahémat usaha sareng gancang memeres cairanana. Ngarojong rébuan kagunaan tanpa karuksakan.
[Aman sareng tiasa dipercaya] Didamel tina gelas anu langkung kandel, langkung kuat tibatan produk-produk berkualitas rendah. Pola anu diangkat dina botol mastikeun yén anjeun nyepeng pageuh nalika leungeun anjeun baseuh.
Sababaraha fungsi: tiasa dianggo pikeun sabun cair, sabun piring, losion, sampo, gel mandi, panyeuseuh, sabun tangan, minyak pijat, bahan kadaharan, jst.

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 5.8X5.8X13.5 cm

Beurat kotor tunggal: 1.000 kg

Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 1000

> 1000

Est. Waktos (dinten)

15

Pikeun disawalakeun

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami