Warta

  • Five benefits of glass bottles in the packaging market

    Lima manpaat botol kaca dina pasar bungkusan

    Ayeuna, di lapangan bungkusan di pasar domestik, bahan bungkus tina sababaraha bahan, utamina palastik (struktur: résin sintétik, plasticizer, penstabil, warna) bungkusan botol, nempatan satengah pasar low-end dina industri minuman. Jiangshan, m ...
    Maca deui
  • Varieties and performance of glass bottles

    Ragam sareng kinerja botol kaca

    Botol kaca biasana dianggo pikeun bungkus produk dina industri makanan, anggur, minuman, farmasi sareng industri sanés. Botol kaca sareng kaléng ngagaduhan kestabilan kimia anu saé sareng henteu tepa dina jero. Éta aman dianggo kusabab ketang hawa sareng luhur ...
    Maca deui
  • 2020-2025 growth trend and forecast of glass bottle market

    Tren pertumbuhan 2020-2025 sareng ramalan pasar botol kaca

    Botol kaca sareng wadah gelas utamina dianggo dina industri minuman beralkohol sareng minuman non-alkohol, anu tiasa ngajaga inersitas kimia, sterilitas sareng impermeabilitas. Nilai pasar botol kaca sareng wadah gelas di 2019 nyaéta US $ 60,91 milyar sareng diperkirakeun ngahontal US $ 77,25 milyar ...
    Maca deui