Lima manpaat botol kaca dina pasar bungkusan

Ayeuna, di lapangan bungkusan di pasar domestik, bahan bungkus tina sababaraha bahan, utamina palastik (struktur: résin sintétik, plasticizer, penstabil, warna) bungkusan botol, nempatan satengah pasar low-end dina industri minuman. Jiangshan, utamina kusabab biaya murah, angkotna ringan, sareng daur ulang botol plastik anu raoseun. Éta pisan populer di kalangan pabrik minuman. Masalah phenol A (Emerson) dina botol plastik anu sababaraha kali kakeunaan ogé nyababkeun beuki seueur konsumen (Konsumén) langkung merhatoskeun inuman anu rangkep dina botol kaca nalika aranjeunna milih inuman pikeun dikonsumsi, sabab bungkusan botol kaca henteu ngan ukur nunjukkeun suasana anu langkung luhur, tapi ogé parantos lulus (tōng guō) inspeksi departemen pamariksaan kualitas nasional mangrupikeun bahan kemasan anu dipercaya ku konsumén.

Kaleungitan konsumén sacara bertahap ngahudangkeun waspada perusahaan inuman anu parantos nganggo botol plastik kanggo bungkus. Sababaraha pabrik anu atos katingali parantos ninggali botol plastik sareng ngalih kana bungkus botol gelas. Sanaos éta bakal ningkatkeun biaya produk di awal, pasar bakal ngagaduhan periode adaptasi anu tangtu. Pertimbangan jangka panjang aya gunana. Upami perusahaan tradisional hoyong kéngingkeun pasar salami lami, aranjeunna kedah transformasi sareng ngan ukur adaptasi. Haté masarakat tiasa meunang pasar. Alesan naha bungkusan kaca laun bakal meunang bagian ageung tina pangsa pasar sareng dipikaresep ku perusahaan bungkus kedah ngagaduhan kaunggulan.

Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun naon manpaat bungkusan botol kaca:

(1) Bahan gelas ngagaduhan sipat bébas sareng henteu ngabahayakeun, sareng ogé ngagaduhan sipat panghalang anu saé, anu tiasa nyegah oksidasi sareng érosi objék dina botol ku sababaraha gas, sareng sacara efektif tiasa nyegah volatilitas eusi. Bahan-bahanna ngejat kana atmosfir;

(2) Botol kaca tiasa didaur sareng dianggo sababaraha kali, ngirangan biaya bungkus kanggo perusahaan;

(3) Tékstur kaca transparan tiasa kalayan gampang nyéépkeun warna eusi botol. Botol kaca wadah kemasan minuman tradisional nagara kuring, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus sareng sajarah anu panjang. Kalayan seueur bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas masih ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa leupas tina ciri kemasanna anu bahan bungkus sanésna henteu tiasa ngagentos.

(4) Botol gelas aman sareng higienis, henteu bahaya sareng henteu ngabahayakeun, tahan résistansi korosi sareng tahan korosi asam, sareng ngagaduhan kaunggulan bungkus khusus pikeun industri anggur, industri susu, industri minyak anu tiasa didahar, industri minuman, sareng sajabana, khusus anu cocog pikeun kaasaman. Bahan-bahan, sapertos sayuran sareng inuman, bungkus cuka anu tiasa didahar;

(5) Salaku tambahan, kusabab botol kaca cocog pikeun produksi masal garis produksi otomatis perusahaan, pamekaran téknologi botol otomatis peralatan rumah tangga sareng alatna ogé kawasa asak, sareng bungkusan botol kaca gaduh kaunggulan produksi anu ageung pisan di dalam negeri sareng pasar luar negeri.

Misalna:

Dina kahirupan urang, bir mangrupikeun inuman anu dipikaresep kusabab gelar na teu pati tinggi, sareng raos na langkung leueur, sareng henteu gampang mabok upami anjeun nginum. Dina waktos anu sami, bir dieusian ku sababaraha gelembung. , Éta ngajantenkeun raos langkung saé, sareng ngagaduhan réaksi dina ujung létah, janten saatos lebet ka nagara urang, anggur parantos gancang néwak barudak ngora. Pasar alkohol parantos dipikacinta ku seueur jalma ngora, tapi upami anjeun hoyong ngangkut bir ka Rupa-rupa tempat ogé kedah meryogikeun rupa-rupa bungkus. Aya dua bungkusan bir biasa di pasar, hiji nyaéta bir dina botol kaca, sareng anu sanésna nyaéta bir dina kaléng. Naon bedana duaan? Mimitina, seueur nonoman pasti ngémutan yén teu aya bedana antara keduanya, ngan kusabab bahan na bénten. Nyatana, upami anjeun terang alesan anu nyababkeunna, diperkirakeun anjeun moal mésér bir anu salah upami anjeun nginum bir kapayunna.

Urang sadayana terang yén belasan taun langkung sateuacan budak leutik, seueur kaléng dina pasaran henteu kasohor, janten pasar bir aya di pasar dina waktos éta, bir botol gelas mangrupikeun arus utama, sareng salami sapuluh taun ka pengker, kaléng saeutik demi saeutik diganti gelas kaléng bir. Di rak supermarket atanapi toko-toko, urang sering ningali bir dina kaléng. Kusabab ongkosna murah, beurat enteng, gampang dibawa, éta tiasa ngajaga integritas anu langkung saé dina waktos transportasi, janten kaléng bir anu populer di kalangan seueur jalma. Milarian.

Tapi upami sistem produksi tatanén angkat ka sababaraha bar pembuatan bir kerajinan luhur, anjeun bakal mendakan sagala rupa bir dina rak, ampir sadayana botol botol, sareng anjeun jarang ningali bir dina kaléng, janten ayeuna bir dina botol kaca Éta ogé parantos janten sinonim sareng bir kualitas luhur. Aya naon? Tétéla yén bir asalna difermasi tina kuman gandum, janten karbon dioksida atanapi nitrogén ditambihkeun pikeun tekanan nalika ngeusian, sareng oksigén dina botol dileupaskeun sabisa-bisa.

Kituna, tina bahan kaléng sareng botol kaca, urang tiasa ningali pangaruh tekanan mana anu langkung saé. Kandelna jelas tina botol kaca langkung ageung sareng langkung kuat tibatan kaléng. Tekanan anu tiasa ditanggung langkung ageung tibatan kaléng. , Nalika tekanan naék, tekanan anu langkung luhur tiasa ditambih, sahingga kualitas bir tiasa dijagi langkung saé. Sumawona, gelas asalna mangrupikeun bahan anu ngagaduhan sipat kimia anu mantep pisan, sareng henteu ngaréaksikeun kimia ku bir dina botol. Nanging, kaléng umumna didamel tina alloy aluminium-beusi salaku bahan baku. Sababaraha bisa kajadian nalika aranjeunna bersentuhan sareng bir. Salaku réspon, kana waktosna, rasa bir bakal ngalaman parobihan anu gedé pisan, ngajantenkeun bir raos raoseun sareng bahkan logam.

Janten upami urang nginum bir ngan ukur pikeun genah sareng gancang, sareng sanés pikeun anu ngagaduhan kualifikasi bir anu beunghar, dina kaayaan normal, urang milih bir kaléng, sabab urang henteu ngagaduhan kualitas bir anu tinggi, atanapi henteu nginum seueur pisan. Janten langkung khusus. Nanging, upami anjeun henteu ngémutan beurat sareng portabilitas, tina sudut pandang rasa bir, bir dina botol kaca langkung saé tibatan bir dina kaléng. Maka, upami urang hoyong ngaraosan kualitas sareng konotasi bir, langkung saé milih bir kualitas luhur dina botol kaca.


Pos waktos: Okt-16-2020