Ragam sareng kinerja botol kaca

Botol kaca biasana dianggo pikeun bungkus produk dina industri makanan, anggur, minuman, farmasi sareng industri sanés. Botol kaca sareng kaléng ngagaduhan kestabilan kimia anu saé sareng henteu tepa dina jero. Aranjeunna aman dianggo kusabab ketang hawa sareng tahan suhu tinggi. dipercaya. Botol kaca wadah kemasan minuman tradisional nagara kuring, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus sareng sajarah anu panjang. Kalayan seueur bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas masih ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa leupas tina ciri kemasanna anu bahan bungkus sanésna henteu tiasa ngagentos.

Dina taun-taun ayeuna, paménta domestik pikeun botol kaca sareng kaléng terus ningkat, tapi sarat pikeun kualitas produk (Karakter) sareng kuantitas (Kualitas) ogé parantos beuki luhur. Kami parantos ngaoptimalkeun struktur botol kaca sareng kaléng pikeun adaptasi sareng rupi-rupi Kalayan bungkusan produk anu béda, grade produk sareng nilai tambah parantos ningkat, pangsa pasar parantos dilegaan, sareng daya saing industri botol kaca nagara kuring di pasar sadayana parantos ditingkatkeun.

Aya seueur jinis botol kaca sareng kaléng, diklasifikasikeun kana buleud, bujur, alun-alun, segi opat, sareng datar numutkeun bentukna. Diantarana, seuseueurna buleud. Numutkeun ukuran tina sungut botol, aya sungut lega, sungut leutik semprot sungut, sareng sajabana, numutkeun kaédah cetakan, aya botol cetakan sareng botol kontrol. Numutkeun kana klasifikasi warna, teu aya warna sareng warna. Klasifikasi di luhur henteu ketat. Kadang-kadang jenis botol anu sami tiasa sering diklasifikasikeun kana sababaraha jinis, sareng numutkeun kamekaran fungsi sareng panggunaan botol kaca sareng kaléng, ragamna bakal ningkat unggal dinten.

      Bungkus botol kaca ubar aya hubunganana sareng botol gelas ubar. Umumna aya dua jinis bungkus pikeun botol kaca ubar. Salah sahijina nyaéta bungkusan biasa dina karton bergelombang, sareng anu sanésna nyaéta panas nganggo pilem PVC atanapi PE. Bungkus ngaleutikan, sareng sakedik bungkus palét. Botol kaca wadah kemasan minuman tradisional nagara kuring, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus sareng sajarah anu panjang. Kalayan seueur bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas masih ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa leupas tina ciri kemasanna anu bahan bungkus sanésna henteu tiasa ngagentos. Tina sudut pandang panyalindungan produk sareng kabersihan kabersihan, kualitas bungkus nyusut panas sareng bungkus palet jauh langkung saé tibatan karton biasa. Ayeuna parantos ngembangkeun janten pilem PE anu panas-naeun teras disimpen dina karton, anu bersih sareng higienis, sareng tiasa dibungkus salaku jamur (jamur). Ieu ogé arah pamekaran botol kaca médis.

Sarat anu ketat pikeun panangtayungan lingkungan ngajantenkeun tekenan botol gelas kalintang luhurna. Botol kaca, pabrik botol kaca anu berpengalaman, sareng produk kaca gaduh pangalaman dina desain sareng penjualan rupa-rupa botol kaca (Penjualan) Kusabab botol kaca sareng kaléng transparan sareng stabil sacara kimia (Penjelasan: stabil sareng stabil; Henteu aya parobihan) Kinerja anu saé, harga murah , penampilan anu cantik, gampang dihasilkeun (Ngasilkeun) manufaktur, tiasa didaur sababaraha kali, sareng sajabana, janten sanaos sainganana bahan bungkus (persaingan) anu sanés, pabrik botol kaca masih ngagaduhan kaunggulan anu sanés Karakteristik bahan bungkus henteu tiasa ngagentos. Botol kaca wadah kemasan minuman tradisional nagara kuring, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus sareng sajarah anu panjang. Kalayan seueur bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas masih ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa leupas tina ciri kemasanna anu bahan bungkus sanésna henteu tiasa ngagentos.

Dina taun-taun ayeuna, ku seueur permintaan konsumén pikeun ngolah jero produk bungkusan botol kaca (Produk), percetakan layar sutra sareng kembang bakar dina permukaan wadah kaca parantos biasa, sareng kalayan kualitas sareng syarat perlindungan lingkungan percetakan sutra, tinta percetakan pad sareng cét di bumi sareng di mancanagara Ngaronjat ketat, nempatkeun seueur tekanan pikeun seueur perusahaan pamrosesan wadah botol gelas.

   Budha diwanohkeun ka Cina ti Dinasti Han, sareng éta berkembang sareng makmur dina jaman Wei sareng Dinasti Jin. Emas, pérak, amér, karang, batu batu, kacaat warna, sareng batu akik didaptarkeun salaku Tujuh Harta Budha. Salaku tambahan, bapa sareng putrana Cao Cao ngadukung pamakaman ipis, sapertos urutan maotna Cao Cao, "konvergénsi sareng waktos, henteu aya harta karun emas sareng giok", sahingga sistem batu kubur anu dibentuk dina Dinasti Han langkung ti 400 taun maot, sareng mutiara anu digali sareng objék sanésna ogé murag pisan. Botol kaca transparan dipaké pikeun pakéan paninggalan salaku tawaran Budha, sareng sajumlah ageung manik-manik kaca didamel pikeun ngahias patung-patung Buddha sareng candi-candi, anu dugi ka ngagambarkeun kamekaran téknologi kaca nalika éta.


Pos waktos: Okt-16-2020