botol kaca pompa

  • 15ml 30ml 60ml frosted glass lotion pump bottle

    15ml 30ml 60ml botol pompa lotion kaca frosted

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: Botol pencét PUMP
    Anggo: sampo
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: SL-343
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: botol pompa botol dicét lotion
    Kapasitas: 15ml / 30ml / 60ml
    Tutup: pompa
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: gelas
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan

  • factory stock wholesale 250ml/500ml shampoo lotion glass pump bottle

    stock pabrik borongan 250ml / 500ml sampo gelas botol pompa gelas

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe sealing: Dropper
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah Modél: SL-339
    Ngaran mérek: kingtone, Kingtone
    Pamakéan: pompa sampo Botol
    Kapasitas: 250ml / 500ml
    Tutup: Titisan / pikasieuneun / pompa
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 5000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: Kaca
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
    Anggo: Perawatan Minyak / Kulit Penting

  • Luxury customized 300ml/400ml/500ml shampoo lotion pump bottle

    Botol pompa sampo 300ml / 400ml / 500ml méwah khusus

    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 5.8X5.8X13.5 cm
    Beurat kotor tunggal: 1.000 kg
    Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
  • Luxury customized 300ml/400ml shampoo lotion pump

    Pompa lotion sampo 300ml / 400ml khusus méwah

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: Botol PUMP
    Anggo: sampo
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-345
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: botol pompa pencét botol
    Kapasitas: 300ml / 400ml / 500ml
    Tutup: tutup pompa sekrup
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: gelas
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan
  • 120mlBrown frosted light-proof lotion pump bottle

    120mlBrown frosted frosted light-proof lotion pump botol

    Penanganan permukaan: Nyetak layar
    Pamakéan Industrial: Kado
    Tipe Sealing: botol pompa sekrup
    Anggo: sampo
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Jumlah modél: SL-344
    Ngaran mérek: kingtone
    Pamakéan: Sampo pompa sampo lotion
    Kapasitas: 120ml / 250ml
    Tutup: pompa
    Pamayaran: Paypal / TT / Westen Union
    MOQ: 1000 pcs
    Warna: Salaku poto
    Bahan: gelas
    Nyetak logo: Leres
    Gaya: Basajan