Botol diffuser aromaterapi kaca patri pikeun hiasan

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Ukiran
Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
Tipe sealing: botol diffuser
Anggo: botol diffuser aroma
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: 10126-95
Ngaran mérek: kingtonne
Bahan: gelas
Pamakéan: Aromaterapi
Nyetak Logo: Leres
Gaya: Méwah
MOQ: 1 pcs
Kapasitas: 120ml
beurat: 231g
Jangkungna: 91mm
Diaméterna: 54mm


Detil Produk

Ngaran Produk

Desain anyar ukiran kaca pasagi transparan gelas kosong gelas botol diffuser botol kaca

Beurat

231g

Jangkungna

91mm

Diameter

54mm

Kapasitas

95ml

Bahan

Kaca

Fungsi

Botol minyak aroma kaca, botol seungit

Moq

1 pcs

Palabuhan

Shanghai, Qingdao, Lianyungang

OEM

Wilujeng sumping

Permukaan Handing

Hot stamping, Electroplating, Percetakan layar sutra, lukisan Semprot

Kauntungan

Harga murah, pangiriman gancang, Kualitas luhur, harga kalapa, jasa propésional

Éta tiasa nyegerkeun bumi anjeun, ningkatkeun suasana haté anjeun, seungit anu pikaresepeun pisan sareng awét, mawa vitalitas anu mindahkeun, sareng ngajantenkeun anjeun raos seger, bagja sareng santai.
Metodeu kado anu unik sareng bijaksana ngajantenkeun panampi ngaraos istiméwa pisan. Desain unik ngajantenkeun jasna lemes sareng artistik. Jantenkeun pilihan anu idéal pikeun kado. Éta bakal istiméwa pikeun jalma anu anjeun resep, aranjeunna pasti bakal bogoh ka aranjeunna, sareng dina waktos anu sasarengan kapaké pisan.
Cocog sareng kasempetan naon waé, saha waé anu bakal resep. Cocog pikeun Hari Ibu, Poé Valentine, Ulang taun, Kawinan, Ulang taun, Natal, Liburan, Perumahan, Salametan, Pamulihan, Wisuda, Cinta sareng Asmara, Pangsiun, Musiman, Hatur Nuhun, Leungit Anjeun atanapi acara anu anjeun pikirkeun. Hadiah anu hadé pikeun indung, pamajikan, kabogoh, guru, adi, putri, nini atanapi anu anjeun pikanyaah.

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 5.4X2.7X9.1 cm

Beurat kotor tunggal: 1.000 kg

Jenis Paket: karton Ékspor Standar, Palét atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Conto Gambar:

 

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 5000

5001 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

10

15

Pikeun disawalakeun

1604970336(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami